Cadeau voor BBQ liefhebber

Valentijnsdag staat alweer om de hoek en altijd is de vraag weer, wat ga jij aan jou vriend of vriendin geven. Het is altijd een lastige keuze die ieder jaar weer gemaakt moet worden om het jou makkelijker te maken,..

Valentijnsdag staat alweer om de hoek en altijd is de vraag weer, wat ga jij aan jou vriend of vriendin geven. Het is altijd een lastige keuze die ieder jaar weer gemaakt moet worden om het jou makkelijker te maken, hebben wij leuke cadeaus die jij aan jouw vriend of vriendin kan geven tijdens Valentijn. Deze cadeaus zijn super origineel en hiermee Kun jij je partner echt blij maken.

Wijnen

Een heerlijk wijntje kan nooit kwaad, lekker samen romantisch wijntje erbij filmpje aan borrelplankje en de avond kan niet meer stuk. Speciaal voor jullie hebben wij twee overheerlijke wijnen die echt niet mogen ontbreken tijdens jullie romantische avond.

Ferrari wijn

Ferrari Trento DOC Maximum brut is een mousserende wijn uit de regio Trentino-Alto Adige in Italië. Het wordt gemaakt van de druiven Chardonnay en Pinot Noir en is verkrijgbaar in de flesformaat Magnum 1,5L. Het is een brut-stijl wijn, wat betekent dat er weinig tot geen zoetstof is toegevoegd, waardoor de wijn droog en fris is. Ferrari Trento DOC staat bekend om zijn hoge kwaliteit en elegante smaak, met tonen van citrus, appel, peer en brioche. Het is een perfecte keuze voor speciale gelegenheden en feesten.

Lamborghini wijn

Lamborghini Brut Gold is een mousserende wijn uit de regio Emilia-Romagna in Italië. Het wordt verkocht in een giftpack van 75 cl en is gemaakt van de druiven Chardonnay en Pinot Nero. Het is een brut-stijl wijn, wat betekent dat er weinig tot geen zoetstof is toegevoegd, waardoor de wijn droog en fris is. De Lamborghini Brut Gold heeft een heldere, gouden kleur en biedt tonen van appel, citrus en brood. Het is een perfect cadeau voor speciale gelegenheden en feesten.

Kookboek

SiCQ goed BBQ Kookboek Low Sugar & Low Salt is een kookboek gefocust op gezonde BBQ-gerechten. Het richt zich op recepten met weinig suiker en zout. Het boek bevat recepten waaronder voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts die geschikt zijn voor de BBQ en aan de criteria voldoen van weinig suiker en zout. Het kookboek is gericht op gezond eten en als je op zoek bent naar lekkere en verantwoorde BBQ-opties.

Borrelpakketten

Wil jij je partner verrassen met een superleuk borrelpakket dan ben je hier op het juiste adres wij bieden verschillende borrel pakketten aan voor alle speciale gelegenheden. deze borrel pakketten zijn ideaal om te bestellen als jij je partner wilt verrassen denk bijvoorbeeld aan Valentijn of kerst.  hieronder vind jij alle borrel pakketten die wij aanbieden ook zijn hier alcoholvrije borrel pakketten. 

Borrel Box

Wil jij je partner verrassen met een super leuk borrelpakket dan kan jij dit pakket bestellen in dit pakket zit één fles rode wijn twee flesjes speciaal bier één stuk repenaar oude kaas gemengde noten truffelworst en Hollandse droge borst dit pakket kost €34,95 en dan kan jij samen met je partner een onvergetelijke leuke romantische avond hebben. 

Borrelpakket alcoholvrij

Naast dat wij borrel pakketten aanbieden die ook op bevatten bieden wij ook alcohol pakketten aan zonder alcohol. Dit borrelpakket bevat Gingerbeer, kokosnootwater, Hibiscus thee,  Intense mint thee, nacho's en guacamole, oude kaas, kaasplank, droge worst, truffelworst, monin siroop kokos, ananas sap  en gemengde noten. Als jullie allebei geen alcohol drinken of als je dit cadeau geeft aan iemand die geen alcohol drinkt, is dit het perfecte cadeau en mag dit absoluut niet ontbreken. 

Ben je nou geïnteresseerd in nog meer van onze verschillende cadeaupakketten of borrelpakketten neem dan gerust een kijkje op onze website Smokeybastards.nl wij bieden namelijk nog veel meer aan dan alleen deze twee borrelpakketten.

BBQ workshop

Houd jij of je partner van barbecueën Dan hebben wij het ideale cadeau gevonden geef jouw partner een barbecue workshop als cadeau je kan er voor kiezen om dit alleen te geven of om dit ook samen te gaan doen de barbecue workshop is gericht op het perfectioneren van de barbecue vaardigheden en de deelnemers verschillende technieken leren van het roken en het koken op de barbecue ook krijg je allemaal tips en trucs over hoe jij de smaken van het eten kunt verbeteren en hoe jij het beste uit je barbecue kan halen Dit is een heel origineel cadeau wat jouw partner waarschijnlijk niet voor zichzelf zou kopen maar wel graag zou willen doen.  Ben je nou geïnteresseerd en wil je meer weten over wat voor verschillende workshops gericht op barbecuen wij aanbieden Neem dan even een kijkje op onze websites bij barbecue workshop en misschien zitten wel iets tussen. 

Hopelijk heb jij na het lezen van dit blog iets gevonden om je vriend of vriendin blij mee te maken. Mocht je nog iets anders zoeken? Neem gerust een kijkje op onze website, wij bieden nog meer aan dan deze bovenstaande producten.

Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten