Kies voor een foodtruck bruiloft met Smokey Basterds!

Ben je binnenkort van plan om te trouwen op een originele manier, maar heb je geen idee wat te doen? Dan is waarschijnlijk een foodtruck bruiloft precies wat jij zoekt! Met een foodtruck op jullie bruiloft creëer..

Ben je binnenkort van plan om te trouwen op een originele manier, maar heb je geen idee wat te doen? Dan is waarschijnlijk een foodtruck bruiloft precies wat jij zoekt! Met een foodtruck op jullie bruiloft creëer je als het ware een eigen mini-festival. Stel je eens voor, heerlijk genietend van de meest heerlijke gerechten verzorgd door een sfeervolle foodtruck. Dat wilt toch iedereen? Kortom, een fantastische en unieke manier van catering die wil jullie absoluut niet missen! 

Lees in dit blogartikelen alle mogelijkheden om ook jouw perfecte foodtruck bruiloft te realiseren samen met de bbq-specialisten van Smokey Basterds.

BBQ foodtruck bruiloft

Een foodtruck BBQ is een unieke manier om iedere bruiloft onvergetelijk te maken voor alle gasten. Het stelt het koppel in staat om te breken met traditionele en verouderde catering-opties, die overigens vaak te duur en over-the-top zijn. Met een ouderwetse cateringspartij kiest een koppel veelal één type keuken als diner wat op hun speciale dag geserveerd wordt. 

Dat terwijl je ook de vrijheid kan hebben om creatief te zijn! Met een BBQ foodtruck bruiloft kan je gelukkig wel nog alle kanten op.

Een foodtruck bruiloft is vaak  ook een meer ontspannen sfeer bieden dan een gewone bruiloft. Alle gangen staan gelijk klaar, waardoor de gasten zelf kunnen kiezen wanneer, wat en hoeveel te nuttigen van het diner.

Foodtruck BBQ op locatie

Nog een ander voordeel van een foodtruck bruiloft is dat deze overal kan komen. Waar de bruiloft ook plaatsvindt, wij zorgen ervoor dat onze bbq foodtruck ter plekke is, indien mogelijk. Onze trucks zorgen gegarandeerd voor eenonce in a lifetimebarbecue-ervaring

Bij Smokey Basterds hebben wij onze eigen foodtrucks tot beschikking. Daarnaast kunnen wij smokers meenemen op onze aanhangers, maar ook BarrelQ’s en kamado’s. Je zou het niet verwachten, maar wij beschikken daarnaast ook nog over een Gin & Tonic-bar, Cocktail-bar, wijn en/of bier-bar. Oftewel, genoeg optie voor een geweldige en unieke foodtruck bruiloft.

l

Wat bereiden wij?

Als het gaat om het eten, zijn wij erg benieuwd naar jullie voorkeuren als koppel zijnde. Daarnaast hebben wij ook onze eigen specials, waarmee wij jullie graag kennis mee laten maken. Denk maar aan de bekende Cubano, Mojo zalm, Short Ribs, Boston Butt, makreel, Tomahawk, Dry Aged Entrecôte en heerlijk bereide groenten van het land (zoals pompoen, bieten, knol, wortel, aardappel).

Vanzelfsprekend serveren wij veel meer heerlijke gerechten en is dit pas een tipje van de sluier. Mocht je op zoek zijn naar andere voorbeelden, raden wij aan om onze menukaart te bestuderen. 

Wanneer er speciale wensen zijn vanuit de gasten, horen wij het graag en doen vervolgens ons uiterste best om hier altijd rekening mee te houden.

Foodtruck bruiloft locatie

Mocht je één van de Smokey Basterds foodtrucks op jouw bruiloft locatie willen inzetten, is dit mogelijk. Wij hebben meerdere trucks tot onze beschikking en maken van iedere bruiloft een waar foodtruck-festival.
Daarnaast biedt Smokey Basterds ook de mogelijkheid om tenten te huren, zodat de gasten overdekt zitten/staan (afhankelijk van jouw arrangement). Bovendien zorgen de tenten direct voor een intieme sfeer in de buitenlucht.

Klik hier als je meer informatie wilt krijgen over onze tentverhuur.

Ga voor een foodtruck bruiloft met Smokey Basterds

De gasten, jouw partner en natuurlijk jijzelf zullen allen een onvergetelijke dag ervaren met onze foodtrucks. Heb geen omkijken naar de hapjes, de drankjes, oftewel het diner. Smokey Basterds neemt graag al jouw zorgen omtrent de catering uit handen, zodat jullie alle tijd en aandacht kunnen focussen op de bruiloft.

Neem contact op met Smokey Basterds via info@smokeybasterds.nl en wij horen graag hoe wij ook jullie bruiloft onvergetelijk kunnen maken met onze foodtrucks.

Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten

Navigatie

Contact

Privacy

Catering

Workshops

BBQ winkel

Contactgegevens

© 2024 All Rights Reserved.