Meld je aan voor de BBQ workshop Kamado van Smokey Basterds!

Een kamado barbecue is een type barbecue dat is gemaakt van keramiek en is ontworpen om een grote hoeveelheid warmte vast te houden/reguleren. Een kamado maakt het mogelijk om te grillen , roken en zelfs bakken op een..

Een kamado barbecue is een type barbecue dat is gemaakt van keramiek en is ontworpen om een grote hoeveelheid warmte vast te houden/reguleren. Een kamado maakt het mogelijk om te grillen, roken en zelfs bakken op een laag vuur. Kamado barbecues worden vaak gezien als een premium optie voor outdoor cooking, maar waarom eigenlijk? Kamado's zijn duurzaam, eenvoudig te gebruiken en zorgen voor de meest lekkere bbq-gerechten. Daarmee gezegd hebbende is de kamado de perfecte bbq om een workshop voor te organiseren, oftewel maak kennis met onze BBQ workshop Kamado! 

BBQ workshop

De kamado heeft de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt in de barbecue-scene en is daarmee ook één van de meest bekende barbecue (qua look) onder zijn soort. Dit komt voornamelijk door de grote successen van de inmiddels welbekende Big Green Egg. Speciaal voor deze barbecue hebben wij een unieke BBQ workshop gepland. 

Samen met jou en jouw vrienden maken wij er een onwijs leerzame en gezellige dag van. Wij verplichtingen niemand om gerechten te maken die zij niet willen maken. Wij bieden jou juist de mogelijkheid om de gerechten voor rekening te nemen die jezelf graag zou willen leren.

Wist je dat onze workshops op maat zijn te maken en ook worden ingezet als teambuilding event, personeelsuitje, client events, klantenbinding en uitjes voor familie en vrienden? Klik hier om meer informatie op te vragen.

Hoe ziet een BBQ workshop kamado eruit?

Onze BBQ-workshops vinden meestal in het weekend plaatsen en dan starten rond 13:00. Zodra de gehele groep is gearriveerd, gaan we direct aan de slag. Voorafgaand worden onze eigen Smokey Basterds-recepten uitgedeeld, bestaande uit 10 á 15 ingrediënten per recept. Alle ingrediënten liggen klaar om door jou gesneden, gebakken en/of gegrild. 

In tegenstelling tot vele andere workshops kan iedereen zelf kiezen wat hij of zij gaat maken. Er vormen zich groepjes die elkaar niet kennen en gaan met een gerecht aan de slag, hierbij mogen ze gebruik maken van al onze BBQ’s en keukenspullen, denk aan de Green Eggs, smokers, Santa Maria Grills, Asado’s, Dutch Ovens, en onze fire pits.

Van het aansteken tot aan het gebruik ervan, leer alles over barbecueën op de kamado tijdens deze workshop.

Tijdens onze BBQ workshop kamado ontstaat er al snel een bijzondere/gezellige sfeer, want werkt iedereen mét iedereen samen. Deelnemers hebben snel interactie met elkaar tijdens het bereidingsproces en leren hierdoor elkaar goed kennen. Daarom is dit ook ideaal om te doen voor een teambuilding event met collega's of zakelijke relaties.

BBQ workshop aan huis

Wist je dat het ook mogelijk is om een BBQ workshop aan huis te boeken? Bij een BBQ workshop aan huis komt er een professionele chef/barbecue-expert van Smokey Basterds naar jouw locatie naar keuze. Tijdens deze workshop kunnen deelnemers leren hoe je o.a. een barbecue op de juiste manier moet gebruiken, verschillende bbq-gerechten kan bereiden en nog veel meer! 

Deze workshops aan huis zijn beschikbaar voor kleine groepen, zoals familie of vrienden, of voor grotere groepen, zoals bedrijfsfeesten of teambuilding-activiteiten.

Mocht je graag een bbq workshop aan huis willen organiseren, neem dan contact op met ons via info@smokeybasterds.nl voor meer informatie.

Boek vandaag nog jouw Smokey Basterds workshop

Onze workshops variëren van de basisbeginselen van het aansteken en onderhouden van een barbecue tot het bereiden van overheerlijke gevorderde gerechten. Boek vandaag nog jouw Smokey Basterds Big Green Egg-workshop door hier te klikken.

Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten