Gourmet pakket bestellen bij Smokey Basterds

Kerstmis is de tijd voor familie, vrienden en natuurlijk - gourmetten! Smokey Basterds biedt de perfecte manier om deze feestdagen te genieten van een echt feestelijk en gezellig feestmaal. Met onze gourmetpakketten..

Kerstmis is de tijd voor familie, vrienden en natuurlijk – gourmetten! Smokey Basterds biedt de perfecte manier om deze feestdagen te genieten van een echt feestelijk en gezellig feestmaal. Met onze gourmetpakketten kan jij namelijk van het kerstdiner een onvergetelijke ervaring maken voor iedereen. Via smokeybasterds.nl is het mogelijk om vandaag al de lekkerste gourmet pakketen te bestellen voor de Kerst.

Wat mag er niet ontbreken bij gourmet?

Wat absoluut niet mag ontbreken bij iedere gourmet is het vlees!  Uiteraard kan je vele soorten gourmetavonden organiseren (vega, vis enzovoort), maar bij Smokey Basterds zijn wij nou eenmaal gek op vlees. Via onze webshop bieden we de meest exotische vleessoorten aan voor jouw dinertafel. Van traditioneel (denk aan gebraden kip) tot exotisch vlees zoals kangoeroebiefstuk: je vindt het allemaal op SmokeyBasterds.nl.

Welke gourmet pakket bestellen?

Heerlijk al dat vlees. Dat klinkt al meteen goed, toch? Nu moet je alleen goed bedenken welke gourmet pakket(ten) jij gaat bestellen. Smokey Basterds biedt twee verschillende gourmetpakketten, namelijk een basis gourmet pakket en een deluxe-variant. Beide zijn absoluut smakelijke en tevens geweldige opties voor jouw kerstmaaltijd, maar wij leggen je graag het verschil uit. 

Gourmet pakket

Het basispakket (gourmet pakket voor 4 personen) bevat een mix van heerlijke kogelbiefstuk, kipfilet, mini-hamburgers en shoarma. Uiteraard kan je ervoor kiezen om een gourmet pakket bij de AH te bestellen, maar bij Smokey Basterds koop je echter wel slagersvlees. Het verschil tussen onze slagerskwaliteit gourmet pakketten en een variant uit de supermarkt ga je zeker terugproeven. In dat geval kiezen wij kwaliteit boven kwantiteit. Dit pakket is bovendien uit te breiden naar een gourmet pakket voor 6 personen.

Gourmet schotel deluxe

Naast ons basispakket is het mogelijk te kiezen voor onze gourmet schotel deluxe. Deze variant is net zoals het gewone gourmet pakket te bestellen voor 4 personen of voor 6 personen. Het deluxe pakket bevat echter exotischer en hogere kwaliteit aan vlees. Denk hierbij aan tournedos, hertenvleesfilet, landhoenderfilet en varkenshaas. Mocht je echt willen uitpakken, is dit de gourmet schotel voor jou.

Gourmet schotel voor kinderen

Voor degenen die hun kinderen ook iets bijzonders te eten willen geven, is er een speciale gourmetschotel voor kinderen verkrijgbaar. Deze even heerlijke gourmet schotel bevat kipfilet, grillworst, kip chipolata worstjes en frikandel. Kortom, een waar feestje voor de kleintjes!

Wat is onmisbaar bij gourmetten?

Nu dat je weet welk gourmet pakket je moet bestellen, moet je jezelf afvragen of je meer nodig hebt. Want wat is echt onmisbaar bij gourmetten? Bij Smokey Basterds vinden onze klanten veel meer dan alleen vleesproducten. Hier kan je namelijk alles krijgen wat je nodig hebt om jouw kerstdiner tot een succes te maken! Van barbecueroosters tot sauzen en kruiden: je vindt het hier allemaal. Bovendien heeft Smokey Basterds een breed scala aan recepten op op blog.smokeybasterds.nl staan, die je gemakkelijk kunt volgen als iets nieuws wilt proberen dit seizoen! Zie hieronder een video hoe wij een Tomahawk steak bereiden (ideaal bijvoorbeeld voor een winterse barbecue).


Gourmet pakket bestellen wanneer het jou uitkomt

Zorg er dus voor dat je vóór 23 december de lekkerste vleeswaren inslaat met de gourmetpakketten van Smokey Basterds! Wij streven ernaar om iedere bestelde gourmet schotel de volgende dag thuis af te leveren. Wist je trouwens dat je bij ieder product kan aangeven wanneer je deze wilt binnenkrijgen? Kortom, je kan jouw gourmet pakket bestellen wanneer het jou uitkomt. Kijk, dat is pas handig! 

Smokey Basterds Kerstfeest

Maak van jouw kerstdiner een onvergetelijke ervaring voor iedereen met heerlijk vlees dat zonder gedoe bij je wordt afgeleverd wanneer jij maar wilt.  Bestel vandaag nog je gourmetpakket bij Smokey Basterds en maak van deze feestdagen de meest gedenkwaardige tot nu toe. 


Happy grilling!

Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten