Smokey Basterds Foodtruck, BBQ’en op locatie

Als je op zoek bent naar een unieke en authentieke BBQ ervaring, dan moet je eens echt onze  Smokey Basterds  foodtruck bezoeken!  Ons team aan BBQ-specialisten laten je graag kennismaken met de..

Als je op zoek bent naar een unieke en authentieke BBQ ervaring, dan moet je eens echt onze Smokey Basterds foodtruck bezoeken! Ons team aan BBQ-specialisten laten je graag kennismaken met de kunst van het BBQ-en, op de juiste manier wel te verstaan. Ieder weekend vestigen wij ons op een nieuwe locatie verspreid over heel Nederland, dus houd onze website in de gaten voor updates. Of je nu een doorgewinterde pro bent of een beginnende BBQ, we hebben voor ieder wat wils! 

Wat is de Smokey Basterds foodtruck?

Dus, wat is de Smokey Basterds foodtruck precies? Onder onze eigen foodtruck verstaan wij een mobiele keuken die op locatie de heerlijkste lekkernijen serveert. In ons geval zijn we gespecialiseerd in barbecuen. Dit betekent dat we iedere keer met onze foodtruck uitgerust zijn met alle nodige grills en smokers om een feestmaal te bereiden! 

Ontstaan van de Smokey Basterds foodtruck

Daarnaast hebben wij ook onze eigen authentieke foodtruck. De naam van deze foodtruck is Cubano's en dat is geen toeval. Deze is namelijk geïnspireerd op de foodtruck die te zien is in de film 'Chef'. Onze hoofd Smokey Basterd Onno Pel is na het zien van deze film helemaal verliefd geworden op het concept van foodtrucks. De vrijheid, blijheid en vooral de focus op het klaarmaken van lekker eten sprak hem aan. In plaats zijn grote liefde op afstand te houden om deze enkel te bewonderen, besloot hij er de volle 100% voor te gaan. En zo was onze eerste foodtruck geboren. Zie hieronder de trailer van de film Chef (2014):

Foodtruck aan huis

Je hoeft geen lange reis te maken om te genieten van de Smokey Basterds-ervaring. Je kunt namelijk onze foodtruck ook boeken aan huis voor je eigen evenement! Wij cateren wekelijks op bruiloften, bedrijfsevenementen, festivals en privé feesten. Wij verzorgen alles van begin tot eind. Aan jou de schone taak om achterover leunen en te ontspannen, terwijl wij doen waar wij goed in zijn.  

Foodtruck huren feestje 

Om onze foodtruck te huren voor een feestje is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is naar onze catering-pagina te gaan en het formulier in te vullen. Maar waar kan je nog meer de Smokey Basterds foodtruck experience voor inzetten? Denk hierbij aan:

  • Foodtruck tijdens buurtbarbecues;
  • Foodtruck op je bruiloft;
  • Foodtruck tijdens een bedrijfsevenement;
  • Foodtruck op je verjaardag;
  • BBQ-workshops op locatie.

Ook is het mogelijk om een e-mail sturen naar info@smokeybasterds.nl met de datum, tijd en locatie van jouw evenement en wij zorgen voor de rest. Hopelijk tot snel! 


Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten