BBQ thuis met vrienden en familie

BBQ thuis met vrienden en familie BBQ'en thuis is dé perfecte manier om een zonnige of winterse dag door te brengen met je vrienden en familie.   Maar voordat je wildweg zomaar even een aankoop..

BBQ thuis met vrienden en familie

BBQ'en thuis is dé perfecte manier om een zonnige of winterse dag door te brengen met je vrienden en familie. Maar voordat je wildweg zomaar even een aankoop gaat doen, zijn er een paar dingen die je moet weten over het organiseren van een BBQ thuis. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het hebben van een BBQ.

De juiste BBQ kiezen

Bij het kiezen van de perfecte BBQ voor jouw huis zijn er belangrijke factoren die je zeker vooraf moet overwegen. Factoren zoals de grootte van je achtertuin, voor hoeveel mensen je gemiddeld van plan bent voor te koken én of je nog extra functies op de BBQ terug wilt zien. Je wilt natuurlijk wel indruk maken op jouw vrienden en familie.

Als je van plan bent om maar voor een paar mensen tegelijk te koken, dan zou een kleine of middelgrote BBQ voldoende moeten zijn. 
Maar als je de koning/koningin van de achtertuin wilt zijn, ga dan voor een grotere! Je moet naast de grootte vervolgens beslissen wat voor soort brandstof je wilt gebruiken. De meest gebruikte brandstoffen van een barbecue zijn:

  • houtskool*;
  • gas*;
  • hout*;
  • elektriciteit*.

*Elk van deze brandstoffen heeft zijn eigen voor- en nadelen die je moet onderzoeken.

TIP: Volg Smokey Basterds via Instagram en mis nooit één van onze BBQ-tips!

Wat kost een BBQ per persoon?

Oké, nu dat de barbecue is geregeld, kunnen we door naar het volgende item op onze checklist. Wat kost een gemiddelde BBQ nou aan huis? Op basis van eigen onderzoek zijn wij tot de conclusie gekomen dat de onderstaande bedragen het meest gangbaar zijn. Uiteraard kunnen deze bedragen altijd afwijken wanneer je besluit te bezuinigen of meer uit te geven.

Volwassenen

Voor een volwassenen raden wij te rekenen met een gemiddelde van €10,00 á €20,00 per persoon. Let op: hier zit geen drank inbegrepen. Mocht je benieuwd zijn hoeveel vlees je moet kopen voor een bbq, raden wij je aan onze blog hierover te lezen (klik op deze link).

Kinderen

Was iedereen maar weer kind, want daardoor ben je sowieso goedkoper uit. Een kind eet namelijk de helft of soms minder dan een volwassenen. Hierdoor kan je het beste rekenen met een budget van €5,00 per kind. Hierin hebben wij ook geen drank in meegenomen, dus die pakjes frisdrank moet je nog zelf berekenen. 

BBQ aan huis uitbesteden

Mocht je liever jouw barbecue aan huis aan iemand anders overlaten, helpt Smokey Basterds je uit de brand. Zo komt onze Smokey Basterds-foodtruck graag jouw kant op of kan je kiezen voor een BBQ op locatie met kok. Geniet van jouw vrienden en familie van jouw BBQ thuis!

Heb je vragen hierover? Neem contact op met Smokey Basterds!

Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten

Navigatie

Contact

Privacy

Catering

Workshops

BBQ winkel

Contactgegevens

© 2024 All Rights Reserved.