Barbecue huren met vlees? Organiseer de ultieme BBQ met Smokey Basterds

Wilt je de ultieme barbecue organiseren?  Dan ben je bij Smokey Basterds aan het juiste adres. Van een  1500 kilo wegende smoker  op wielen tot een  Santa Maria grill ,  wij verhuren..

Wilt je de ultieme barbecue organiseren? Dan ben je bij Smokey Basterds aan het juiste adres. Van een 1500 kilo wegende smoker op wielen tot een Santa Maria grillwij verhuren het allemaal. Ook kan je bij ons op de website complete vleespakketten bestellen. Zo ben je vandaag nog volledig uitgerust om jouw volgende bbq te organiseren!

Hoeveel kost een BBQ huren?

Op Smokey Basterds zijn er verschillende barbecues te huur, maar hoeveel kost het gemiddeld om een bbq te huren? Misschien zou het je verbazen, maar je huurt onze Santa Maria grill al vanaf €75 (ex.) per dag. Bovendien hebben wij ook vele andere barbecues te huur. De prijzen daarvan zijn dynamisch en vind je door op deze link te klikken. Dus als je op zoek bent naar een onvergetelijke BBQ, neem dan vandaag nog een kijkje bij Smokey Basterds. Onze barbecues zijn van hoge kwaliteit en we bieden eerlijke tarieven op onze huurpakketten.

Hoe moet je BBQ organiseren voor een grote groep?

Als je van plan bent een BBQ te organiseren voor een grote groep, moet je met een aantal zaken rekening houden. Hieronder een aantal belangrijke zaken op een rij:

  • Ten eerste moet jij ervoor zorgen dat jouw ruimte groot genoeg is om iedereen comfortabel te ontvangen. Een te krappe ruimte of grote ruimte is niet wenselijk (lees: gezellig);
  • Ook moet je de juiste soort bbq, grill of rookoven uitkiezen voor de gelegenheid. Dit is afhankelijk van het soort eten dat je van plan bent te serveren aan je gasten. Mocht je hier tips over nodig hebben, neem dan contact op met één van de Smokey Basterds via Instagram of via onze chat;
  • Bovendien moet je nadenken over het menu en je kookschema van (goed) tevoren plannen. Met wat zorgvuldige planning kun je gemakkelijk een bbq voor grote groep organiseren waar iedereen van zal genieten.

Smokey Basterds verhuurt meer dan alleen bbq's

De titel verklapt het eigenlijk al, maar bij Smokey Basterds kan je meer dan alleen een bbq huren met vlees. Wij verhuren namelijk ook andere bbq-gerelateerde producten én diensten. Zo is het mogelijk om grote stretch tenten van 10 meter bij 6 meter te huren of jouw eigen Smokey Basterds pitmaster (chef) op locatie. Zo kun je  eigen BBQ feest of picknick organiseren in stijl en comfort.

Huur jouw bbq met vlees bij Smokey Basterds

Kortom, mocht je op zoek zijn om een bbq met vlees te huren en dan al niet meer, zoek dan niet verder dan Smokey Basterds. Bezoek onze verhuur-categorie op smokeybasterds.nl door op deze link te klikken.

Hopelijk zien wij jou bij de volgende bbq!

Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten