BBQ op locatie met kok nodig? Schakel Smokey Basterds in!

BBQ op locatie met kok nodig? Schakel Smokey Basterds in! Stel je voor; je bent aan het barbecueën op locatie, maar je hebt geen kok (help)... Geen nood, want Smokey Basterds komt jouw bbq redden!  Wij..

BBQ op locatie met kok nodig? Schakel Smokey Basterds in!

Stel je voor; je bent aan het barbecueën op locatie, maar je hebt geen kok (help)… Geen nood, want Smokey Basterds komt jouw bbq redden! Wij zijn een team van fanatieke bbq-specialisten, die jou graag helpen wanneer u in bbq nood bent. Of u nu een kok nodig hebt voor een barbecue op locatie of gewoon wat advies, wij zijn er om jou te helpen. Maak kennis met Smokey Basterds, onze barbecuesworkshops en nog veel meer op het gebied van bbq.

Hoe verzorg je een barbecue?

Wanneer je een barbecue verzorgt, moet je aan een (belangrijke aantal dingen denken hiervoor. Denk maar aan het verzorgen van de barbecue, kolen, vlees, bestek, servies en ga zo nog maar even door!  Het wordt al snel veel en je kunt daardoor gemakkelijk iets over het hoofd zien. Gelukkig kan je ook al deze catering-zorgen nu aan ons overlaten! Mocht je op zoek zijn naar een welverzorgde BBQ op locatie helpen wij jou graag. Wij zorgen voor het eten, zodat jij volop kunt genieten van jouw gasten!

Wat mag er niet ontbreken op een BBQ?

Wat er niet mag ontbreken op een BBQ verschilt natuurlijk per persoon, maar wij delen graag onze Smokey Basterds checklist met je. Allereerst is goed gezelschap het belangrijkste! Daarnaast is het leuk om wat hapjes en drankjes voorafgaand beschikbaar te hebben. 

Ook is het noodzakelijk om voldoende (barbecue)materialen te hebben zoals kolen, aanmaakblokjes, lucifers, olie, tangen en keukenpapier. Natuurlijk heb je ook vlees, groenten en/of aardappelen nodig. Vergeet de sauzen en kruiden niet! En last but not least; bestek, borden en glazen. 

Daarnaast zijn er ook wat geheimen van de smid die wij niet (nog) niet met je kunnen delen, maar zoals je ziet zit er aardig wat planning achter het organiseren van een barbecue. Zou het daarom niet lekkerder zijn als je dit kon uitbesteden?

Smokey Basterds levert BBQ's en koks op locatie

Kortom, ben je op zoek naar een kok voor bij jouw barbecue op locatie? Onze Smokey Basterds bbq-specialisten staat paraat en zijn wekelijks op pad om barbecues in nood bij te staan. Het mooie van een BBQ met kok op locatie is dat je volledig ontzorgd wordt in de catering. Zo kun je, ondanks dat jezelf het evenement organiseert, meepraten en mee-eten met jouw gasten.

Wij zijn geen onbekende van bekende merken en evenementen! Zie hieronder bijvoorbeeld een video van ons avontuur bij de Formule 1 op Zandvoort:

Neem vandaag nog contact op met Smokey Basterds en laat ons weten waarmee wij jou kunnen helpen! 


Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten