BBQ workshop Gelderland

BBQ workshop in Gelderland Ben je op zoek naar een bbq workshop om te volgen in de omgeving Gelderland? Dan ben je bij Smokey Basterds aan het juist adres! Wij bieden vele leuke bbq workshops aan waar jij en je..

BBQ workshop in Gelderland

Ben je op zoek naar een bbq workshop om te volgen in de omgeving Gelderland? Dan ben je bij Smokey Basterds aan het juist adres! Wij bieden vele leuke bbq workshops aan waar jij en je vrienden kunnen leren barbecueën op de meest exclusieve barbecues onder begeleiding van professionals. Kortom, ben je niet bang om voor de grill te staan en wil jij jouw bbq-vaardigheden naar het volgende niveau brengen? Volg dan één van onze bbq workshops in Gelderland en ontdek de geheimen van de grill.

Hotel Oranjeoord

De workshops in Gelderland worden gehouden in Hotel Oranjeoord gelegen in Hoog Soeren. Dit authentieke pand ligt midden in de natuur en is daarom dé ideale plek om te barbecueën. Tijdens onze workshops leer je niet alleen hoe je een vuurtje maakt en uiteraard grillt als een pro, maar krijg je juist de theorie erachter uitgelegd. Wist je bijvoorbeeld dat er verschillende houtsoorten zijn die je kunt gebruiken om te roken? En dat elke houtsoort het vlees een andere smaak geeft? Na onze workshop ben je zeker om je vrienden en familie te kunnen verbazen met een heerlijke bbq!

Leer wat jij wilt leren

Onze bbq workshops in Gelderland zijn laagdrempelig en toegankelijk voor elk type barbecuer. Geen vraag is te gek en tijdens de workshop bepaal je zelf wat je wilt leren. Wil je bijvoorbeeld alles weten over vlees? Dan leren we je hoe je het juiste stuk vlees kiest, hoe je het bereidt en natuurlijk hoe je het perfect grilt. Maar misschien bent u meer geïnteresseerd in het grillen van groenten of het maken van een goede marinade. 

Wij weten zeker dat jij na één van de bbq workshops vast de smaak te pakken hebt. Dan ben je uiteraard welkom om binnen onze besloten Facebook-groep te treden. Ook hier kan je met al je barbecue vragen terecht en krijg je binnen een dag advies van honderden mede-barbecuefanaten.

Smokey Basterds workshop

Ben jij benieuwd hoe een bbq workshop bij Smokey Basterds eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video voor een impressie:

Meld je aan voor een bbq workshop

Aarzel niet lang en wordt vandaag nog die bbq-pro die je altijd al wilde zijn. Volg één van onze barbecue workshops in de provincie Gelderland en verbaas je vrienden en familie met je bbq skills. 

Meld je hier aan voor de bbq workshop en kies de workshop die het beste bij jou past.

Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten