Smokey Basterds: BBQ Catering op locatie die alles behalve standaard is

Barbecue op locatie
Met Smokey Basterds, krijg je de ultieme barbecue ervaring. Onze buitenlocaties creëren een unieke setting voor uw evenement. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een groot festival, wij kunnen de perfecte..

Met Smokey Basterds, krijg je de ultieme barbecue ervaring. Onze buitenlocaties creëren een unieke setting voor uw evenement. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een groot festival, wij kunnen de perfecte barbecue catering op locatie verzorgen voor jou en jouw gasten. Onze stoere banken, strobalen, vuurkorven en BBQ pits zorgen ervoor dat jij je omringd voelt door barbecue goodness. Kijk toe hoe de pitmasters voor je ogen hun culinaire creaties bereiden, en geniet van al het lekkers dat Smokey Basterds te bieden heeft!

BBQ feestje

Hou jij een bbq feestje, evenement of ben je op zoek naar catering? Wij cateren voor alle soorten evenementen! Verjaardagen, bruiloften, doopfeesten, begrafenissen (ja, echt), festivals en nog veel meer! Als je op zoek bent naar iets anders dan een reguliere catering, dan hoef je niet verder te kijken dan Smokey Basterds. Ons volledige barbecue menu zal uw smaakpapillen prikkelen en je naar meer laten verlangen.


Wij werken met volledige BBQ gerechten, dus niet alleen een burger of een worstje, maar juist een smaakexplosie. Bijvoorbeeld onze Jamaicaanse kokosnoot met Jamaicaanse Jerk Chicken, gerookte roombotermaïs, zoete aardappelmousseline met jalapeno en yoghurt, en een schuim op de noot van kokosnoot, citroengras, en kippenbouillon.


Of onze nieuwe BBQ met de worst van brisket, chuckroll en cheddar in een hoagie roll met zoet- zuren kool, bacon en cheddar jalapenosaus.


Voor de echte barbecue liefhebber, presenteren wij onze Heart Attack Burger. Deze kolos van een burger is gemaakt met een pond rundvlees, spek, cheddar kaas, en onze geheime saus. Hij zal zelfs de meest veeleisende barbecueliefhebber bekoren. Dit zijn een aantal voorbeelden waaruit blijkt dat we niet aan een simpel burgertje, sate of kippebout doen. Nee, bij ons is het naast heerlijke culinaire gerechten een belevenis op zich.


Festivals


Van kleinschalig festivals tot festivals van 60.000 festival bezoekers. Met ons op jouw festival krijg je een echte BBQ ervaring erbij. Gave stands, grote BBQ’s en een unieke sfeer. Naast de sfeer gaan wij voor de beste kwaliteit, waar je vaak ziet dat de kwaliteit bij grote festivals achteruit gaat, willen wij juist ook op grote aantallen dezelfde kwaliteit realiseren als op kleinschalige festivals.

Onze pitmasters gaan tot het uiterste, maar realiseren dat onze kwaliteit hetzelfde blijft, wij snel kunnen serveren, ons aanpassen aan het festival. Maar we blijven ons assortiment aanbieden van goede burgers tot short ribs, brisket, pulled pork, Jalapeno worsten, BBQ salad bowls en meer…

Ook op een festival moet het perfect zijn. Net als onze hygiëne heel belangrijk en hoog gewaardeerd door de VWA.

Een aantal festivals waar wij hebben gestaan:

  • Mystery Land
  • Welcome to the Future
  • Defcon
  • Eten op Rolletjes
  • Druif wijnfestival
  • Rubberboot festival
  • Muziekids Hilversum

BBQ Catering Rotterdam

BBQ Catering Nijmegen

BBQ Catering Amsterdam

Of het nu in Rotterdam, Nijmegen of Amsterdam is. Ons maakt het niet zoveel uit. Wij komen overal op locatie. Boek onze catering door contact op te nemen via onderstaand formulier. Heb je speciale wensen? Geef het door… wij kunnen waarschijnlijk meer voor je betekenen dan je in eerste instantie verwacht.


[[form id='20495']]Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten