Buikspek Motoyaki met Langoustine en zoet zuur van Venkel & Rode ui

Tijdens de video op ons You Tube kanaal hebben jullie gezien dat wij dit heerlijke gerecht met buikspek, langoustine en zoet zuur hebben gemaakt.

Wij zijn er erg trots op dat onze producten zoals het getoonde buikspek, Motoyaki en zoet zuur verkrijgbaar zijn voor de groothandels zoals Visco uit Urk. Dit gerecht bespaart de Chef in de keuken enorm veel tijd en met de smaken op het bord blaas je culinair gezien iedereen van tafel af 🙂

Ons buikspek is gepekeld met een pekel van de 1 op 10 verhouding. Daarna sous-vide gegaard. De smaak van het buikspek is aanwezig maar wel als puur buikspek, vanuit hier kun je je eigen handtekening toevoegen aan jouw gerecht. Bepaal zelf de laatste bereiding en de toegevoegde smaken, Orientaals, Amerikaans, BBQ of je eigen flavours.

De Motoyaki is een Japanse mayonaise met Shi-i-takes, miso, kochukaru, ui en Japanse mayonaise. Daarnaast een zoet zuur van venkel en rode ui.

Wij grillen het buikspek af op de BBQ, leggen er de Motoyaki op en branden deze even af met de brander, daarna het bordje. Op het bord een klein beetje zoet zuur, dan het buikspek met de Motoyaki en daarop de gegaarde langoustine.

Buikspek = Van SamSam de backstage kitchen

Motoyaki = Van Visco Urk

Zoet Zuur Venkel en Rode ui = Visco Urk

Langoustine = Visco Urk

Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten